Ismét díjat nyert a Tankönyvkiadó feladatkészítő szoftvere

A 10. Educatio Oktatási és Szakkiállításon díjat nyert a Tankönyvkiadó feladatkészítő szoftvere az Innováció az eLearning területén kategóriában


Ismét díjat nyert a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó saját fejlesztésű szoftvere a Feladatkészítő szoftver. A termék 2009-ben  elnyerte az egyik legrangosabb szakmai elismerést, a Comenius-EduMedia Díjat, idén pedig a 10. Educatio  Nemzetközi Oktatási és Szakkiállításon "Az oktatás fejlesztéséért" pályázatán, "Innováció az eLearning területén" kategóriában első helyezést ért el.

A Feladatkészítő egy olyan platform független feladatkészítő szoftver amely segítségével könnyen kezelhető mégis változatos feladatgyűjteményt nyújtunk a pályakezdő és az évtizedek óta eredményesen tanítóknak, függetlenül a számítógépes ismereteik mélységétől és az iskolákban található különböző típusú interaktív tábláktól és számítógépektől.
A tanárok munkájuk során megszerzett tudásukat, meglévő és új feladataikat, óravázlataikat, tanmeneteiket a szoftvernek két integrált komponensével tudják lejátszani és szerkeszteni könyvtárszerkezet szerű elrendezésben, átmozgatási lehetőséggel más számítógépekre, hálózatra, vagy akár webre is.
A szoftver elérhető PC-s, (interaktív táblás) illetve Netbook változatban.
Iskolai ár: 5990 Ft
Bolti ár: 9990 Ft

A szoftver megvásárolható a Pedellus Tankönyvboltban.

Elérhetőségeink:

Pedellus Tankönyvbolt
1143 Budapest, Szobránc u. 6-8.
Telefon: 06 1 460 1876
e-mail: info@ntk.hu