NAT2012-es jóváhagyások és árjegyzék - FOLYAMATOSAN FRISSÜL

Új, a NAT2012-nek megfelelő, jóváhagyásra benyújtott, engedélyt kapott könyveink teljes listája és árjegyzéke.

Az alábbi linkeken az új NAT2012-nek megfelelő tankönyvek részletes listája található, tagozati bontásban, a jóváhagyás aktuális állapotával, árjegyzékkel:

Alsó tagozat >>>

Felső tagozat >>>

Középiskola >>>

Idegen nyelv >>>

A kiadványokhoz tartozó tanmeneteket és tanári kézikönyveket az alábbi oldalon tudják letölteni.

A 2013/2014-es tanévtől az 1., 5. és 9. osztályban az új kerettantervek szerint kell megkezdeni a tanítást. A 2012. december végén megjelent kerettantervek különböző mértékben érintették a kiadványainkat, bizonyos tárgyak esetén szinte teljesen új könyvet kellett készítenünk. A Tankönyvkiadó eddig több mint 100 kiadványt újított meg vagy éppen teljes új fejlesztéssel állt elő az új kerettanterveknek megfelelően 2013/14-es tanévre.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy minden NAT 2012 kerettanterv szerinti kiadványunkat az alsó és a felső tagozaton a 11-es, a középiskolait a 17-es kezdetű raktári számok, az idegen nyelvnél pedig a raktári szám/NAT utótag jelzi. Reméljük, hogy ezekkel az információkkal sikerül megkönnyítenünk a keresést a KIR és a KELLO rendelési felületén.

Ezeket a kiadványokat könnyen kereshető módon az online közoktatási taneszközkatalógusunk (www.tankonyvkatalogus.hu) oldalán itt megtalálhatja. Tagozatra és tantárgyra konkrétan is tud keresést indítani ezen kiadványok körében.     

Január folyamán elkészültek helyi tanterv ajánlásaink, amelyet honlapunkról innen tölthetnek le szintén tagozati és tantárgyi bontásban. Ugyanitt már elérhetőek néhány esetben a kiadványok tanmenetjavaslatai is. Ezek még nem teljeskörűek, de folyamatosan töltjük fel ezeket is. Természetesen a tanmenetjavaslatokat a konkrét kiadványok oldaláról is elérhetővé tesszük.

 A jóváhagyással rendelkező kiadványok mellett az engedélyezés záró időpontját és OH engedélyszámát itt megtalálják. A kiadványok közül jónéhány már jegyzékre is került, azaz már MOST is rendelhetők! Ebben az esetben azt látják a Tankönyvjegyzék rovatban, hogy „igen”, azaz jegyzéken van a kiadvány. Egyéb esetben a jegyzékre kerülés még „folyamatban” van. 

 

Azért, hogy Önöket se zavarjuk össze, ezeknek a kiadványoknak a régebbi verziót (amennyiben átdolgozás volt) a tankönyvjegyzékről és a weboldalról is levesszük! Ezen kiadványok esetében már csak az új NAT 2012-nek megfelelő kiadványok lesznek elérhetőek a weben és a tankönyvjegyzéken is!    

 

A listában minden kiadvány raktári számára kattintva részletes információkat talál a kiadvány legfontosabb üzeneteivel, mint pl. mely kerettantervekhez készültek, melyek a kiadvány erősségei, valamit egyéb hasznos információkat is a szerzőkről, a kiadványokhoz kapcsolódó kiegészítő elemekről. 

A tankonyvkatalogus.hu oldal kialakításakor figyeltünk arra, hogy megkönnyítsük a pedagógusok és tankönyvfelelősök dolgát, hogy a tankönyvterjesztéssel megbízott Könyvtárellátó (KELLO)KIR rendszerébe való rendelés rögzítéséhez kész listából tudjanak dolgozni. Azaz, ha Ön szeretné a tankönyvfelelősnek átadni a listát, hogy milyen kiadványt rendeljen meg a KIR-en, akkor csak annyi a dolga, hogy a tankonyvkatalogus.hu oldalon kiválasztott kiadványt vagy kiadványokat listára helyezi a  kiadvány alatt lévő "Listára gomb" megnyomásával. Ez után a lap tetején található "Rendelési lista" gombra kattintva megtalál minden tételt, amit ide helyezett. Itt tudja a kívánt darabszámot is módosítani. Az itt kapott listát kinyomtathatja, de le is töltheti, el is mentheti a gépére word formátumban! Ebben a formában alkalmas arra a rendszer, hogy a tankönyvfelelős munkáját megkönnyítse, hiszen a KIR-be való KELLO rendszerébe történő rendelés betöltéshekor csak ezt a listát kell számára átadni. Ezen a lementett word dokumentumban már a KIR-ben szükséges NT azonosító is ott lesz a könyveink raktári száma mellett. Természetesen a megrendelni a KIR-ben csak a jegyzéken lévő könyveket tudja betölteni  a tankönyvfelelős, ezt az információt minden kiadvány részleteinél megtalálja, hogy jegyzéken van, vagy sem.    

Amennyiben további kérdései lennének, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz a lenti elérhetőségek valamelyikén:  

Ügyfélszolgálat:

Telefon: 06 (1) 880 4988, 06 (1) 880 4989

Tankönyvinfó: 06 80 200 788 ingyenesen hívható szám

E-mail: info@ntk.hu, vagy ugyfelszolgalat@ntk.hu